Beoordelingen van Poke2go Voorburg

Recente recensies van Poke2go Voorburg

5 sterren na 94 reviews

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sublieme smaak, verse ingrediënten. Top

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer ! Aanrader

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke Pokebowl Duurde helaas wel wat lang deze keer

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, helaas erg veel rijst

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was supersnel. Jammer dat de zalm uitverkocht was, maar de tonijn en garnalen waren een goed alternatief

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, gevarieerd, goede prijs en snelle bezorging.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pokebowls, lekker, prima maaltijd. Bezorging ook in orde.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, lekker gegeten, helaas wel het gratis drankje vergeten.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere bowl en snacks!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede site, bezorging stipt op tijd en heerlijke maaltijden dus voor herhaling vatbaar.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had extra avocado besteld bij de Tuna bowl maar die zat er niet bij. Verder lekker en goed eten!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd te kloppen ipv te bellen vanwege slapende een baby, helaas toch aangebeld en baby dus wakker. Eten was verder echt goed.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, verse ingrediënten, lekker, kortom niets op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Zeer smakelijk en tevreden.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mixed fish bowl! Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik bij Poké2go iets bestel. Keurig op tijd bezorgd.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heurlijk! Lekkere verse poke bowl en snel bezorgd. Blij met jullie in de buurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, en ruimschoots voldoende. De bezorging een half uur eerder dan aangegeven . Top.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas hadden wij 8 loempia’s te weinig gekregen (we konden niet meer bellen, jullie waren al gesloten) De pokebowls waren heerlijk!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het nuttigen van de pokebowl direct mn buik kunnen legen, waarschijnlijk van de garnalen. Dit mag niet gebeuren! U begrijpt dat er niet een volgende x zal komen om een bestelling te plaatsen.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, we hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten stond gelijk klaar toen ik het kwam ophalen. Het was heel lekker

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kan zelf samenstellen. Veel keuze. Supergoed voor de prijs. Fijn dat ze laten weten dat ze er aankomen. Tippen dus, die bezorger!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl op tijd geleverd! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top👍

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een lekkere lunch.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer een feestje! Gezond ,supervers en snel bezorgd. Echt een aanrader.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het lastig. Bij de keuze van een gerecht komt er een menu in beeld wat allemaal extra's blijkt te zijn. De bezorger was 30 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje wanneer ik aan mijn Poke bowl mag beginnen. Vers, goed gevuld en kleurrijk maaltje.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super snelle en vriendelijke bezorging.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ben weer bljj

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowl en optijd geleverd

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd dus helemaal top!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls! De bezorging was (gelukkig) een half uur sneller dan bij het bestellen was gemeld.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en zelf afhalen werkt prima. De poke was heerlijk en ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, aardig personeel!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging op tijd en netjes. En mijn speciale verzoeken werden allemaal gehonoreerd. Wat wil men nog meer? Keep it up!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! De garnalen en loempia’s zijn ook echt lekker en goed geprijsd.Misschien alleen nog lekker sausje voor bij de garnalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was lekker en goed gevuld. Jammer dat de poke bowl open was gegaan onderweg waardoor deze er niet meer uit zag.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen ondertussen wekelijks bij Poke2Go en het eten is altijd goed! Grote porties en goed van smaak. Bezorgtijd is soms wat lang, maar wordt netjes van te voren aangegeven.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, dit gaan we vaker doen!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker maar wat duurde het lang. 1 uur en 15 minuten.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten , zijn enthousiast!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers!

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker alleen jammer dat de avocado miste

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed vers. Bezorging conform aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Lekker vers allemaal.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd .. toppertje !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel gebracht en zeer smaakvol

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en heerlijk vers, maar wij vonden de garnalen en zalm bowl allebei erg zout. Helaas ontbrak de avocado in de zalm bowl. Dus kan nog iets beter 🙂

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben echt verslaaft. Zo lekker. Bezorging elke keer op tijd of zelfs te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor Voorburg. Bezorging op de minuut nauwkeurig. Kwaliteit pokebowl prima . Kleine atttentie : als ik in het bestelscherm zie dat ik gratis drankjes krijg en die ook kies, wil ik ze ook wel krijgen 😉

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De zelf samengestelde bowl was heerlijk! Daar mogen ze me ‘s nachts voor wakker maken.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Top Top!!!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, erg lekker. Keurig en op tijd bezorgd.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer rijkelijk gevulde en smakelijke pokebowls. De grote pokebowl is ook echt groot. Vriendelijke bezorger. We zullen hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Echt vers en zeer smaakvol!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede rijst, lekkere zalm en heerlijke unagi sauce

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK, VERS, ALLE KEUZES MOGELIJK ALS JE JE EIGEN BOWL SAMENSTELT. FEESTJE VAN GEZOND ETEN ÉN SNEL BEZORGD.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, gezond en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkgevuld, supervers, water in mond, moeilijk nog even te wachten, RETElekker, “het oog kreeg ook wat” (maar dat duurde niet lang), TOP bezorger 😄😇❗️😋

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!!!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit poke bowl! handig update systeem zodat je precies weet wanneer je eten onderweg is naar je huis. een geweldige aanvulling in voorburg, hier gaan we zeker weer bestellen.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 25 min te laat. Wasabi mayo veel te veel/te sterk. En wij zijn regelmatige poke bowl eters. Eén bowl weggegooid. Voor ons weer pokebar uit het centrum van Den Haag.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.